HALUATKO OPPIA JUURILEIVONNAN NIKSIT?

Perinteisen ruisleivän lisäksi olemme kehittäneet juuret vehnälle, speltille, kauralle ja teffille

"Tattarijuuri homehtui helposti, siksi kehitin hyvin säilyvän teff-juuren, joka sopii sekä tattarileivälle että teff-tattarileivälle." - Karin Autio

Luonnon juurella valmistetussa leivässä on aromikas ja rapea kuori, mahtava tuoksu ja se säilyy erinomaisesti. Juurileivonta vaatii osaamista ja onnistuneen leivän leipomiseen tarvitaan hyvin hoidettu juuri. Juuri mahdollistaa laadukkaan leivän valmistamisen leivontalaadultaan heikoista jauhoista, kuten ruis, speltti, kaura, tattari ja teff.


"Kun leivän leipoo ajan kanssa, siihen ei ole mitään lisättävää."

Kohderyhmä

Järjestämme kurssit tilauksesta niin koti- ja ammattileipureille sekä kokeille.

Voit myös kerätä esim. ystäväporukan ja tilata meiltä yksilöllisen kurssin.

Räätälöimme myös erilaisia kursseja yrityksille.

Kurssit voidaan järjestää joko meidän tai asiakkaan omissa tiloissa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Sähköpostitse info@taysjyva-gourmet.fi tai soittamalla tohtori Karin Autiolle
p. 040-5615686

Jokainen osallistuja saa valmiit juuret sekä ohjeet siitä, miten juurten elinkyky säilytetään. Lisä tietoa kurssisisällöstä voit lukea täältä.

Kurssit pitää filosofian tohtori ja yrittäjä Karin Autio.






Käytämme kursseillamme ensiluokkaisia Helsingin Myllyn Myllärin Luomu ruis- ja vehnäjauhoja ja Gluteenittomien leipien kurssilla Myllärin gluteenitonta kaurajauho, -lesettä, -rouhetta ja -hiutaleita. Näillä tuotteilla varmistat parhaan lopputuloksen ja saat kaiken irti leivontakurssistamme!
Seuraa meitä facebookissa!


Tilaa uutiskirjeemme

KIITOS, uutiskirjeen tilaamisesta!

Jos haluat peruttaa uutiskirjeen lähetä peruutus viesti,
1. Osoitteeseen: info@taysjyva-gourmet.fi
2. Otsikolla: "Peruuta uutiskirje"
Tilaa