HALUATKO OPPIA JUURILEIVONNAN NIKSIT?
PERINTEISEN RUISLEIVÄN LISÄKSI OLEMME KEHITTÄNEET JUURET VEHNÄLLE, SPELTILLE, KAURALLE JA TATTARILLE.

Luonnon juurella valmistetussa leivässä on aromikas ja rapea kuori, mahtava tuoksu ja se säilyy erinomaisesti. Juurileivonta on kuitenkin paljon työläämpää ja onnistuneen leivän leipomiseen tarvitaan hyvin hoidettu juuri. Juuri mahdollistaa laadukkaan leivän valmistamisen leivontalaadultaan heikoista jauhoista, kuten ruis, speltti, kaura ja tattari. Kaikki leivät valmistetaan käyttämällä vain yhtä jauholajia. Esim. gluteenittomat leivät leivotaan joko kaurasta tai tattarista, eikä niihin lisätä tärkkelyksiä.


"Kun leivän leipoo ajan kanssa, siihen ei ole mitään lisättävää."

Kohderyhmä

Järjestämme kurssit tilauksesta niin koti- ja ammattileipureille sekä kokeille.

Voit myös kerätä esim. ystäväporukan ja tilata meiltä yksilöllisen kurssin.

Räätälöimme myös erilaisia kursseja yrityksille.

Kurssit voidaan järjestää joko meidän tai asiakkaan omissa tiloissa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Sähköpostitse info@taysjyva-gourmet.fi tai soittamalla tohtori Karin Autiolle
p. 040-5615686

Ruisleivontakurssille osallistuja saa ruisjuuren ja lisäksi hän voi valita joko speltti- tai kaurajuuren. Gluteenittomien leipien kurssille osallistujat saavat sekä kaura- että tattarijuuret. Spelttileipäkurssille osallistuja voi valita joko ruis- tai kaurajuuren. Mukaan tulee molempien juurten hoito- sekä leivänvalmistusohjeet.

Kurssit pitää filosofian tohtori ja yrittäjä Karin Autio.






Käytämme kursseillamme ensiluokkaisia Helsingin Myllyn Myllärin Luomu ruis- ja vehnäjauhoja ja Gluteenittomien leipien kurssilla Myllärin gluteenitonta kaurajauho, -lesettä, -rouhetta ja -hiutaleita. Näillä tuotteilla varmistat parhaan lopputuloksen ja saat kaiken irti leivontakurssistamme!
Seuraa meitä facebookissa!


Tilaa uutiskirjeemme

KIITOS, uutiskirjeen tilaamisesta!

Jos haluat peruttaa uutiskirjeen lähetä peruutus viesti,
1. Osoitteeseen: info@taysjyva-gourmet.fi
2. Otsikolla: "Peruuta uutiskirje"
Tilaa