GLUTEENITTOMIEN LEIPIEN KURSSI

KURSSIN TAVOITE: Tämän verkkokurssin jälkeen osaat leipoa teff-tattari leivän, leipoa gluteenittoman kauraleivän sekä leipoa molemmat leivät ilman lisättyä hiivaa ja valmistaa molempiin leipiin omat taikinajuuret.


OPIT VALMISTAMAAN OMAT TEFF- JA KAURAJUURET SEKÄ VALMISTAMAAN GLUTEENITON TEFF-TATTARILEIPÄ JA KAURALEIPÄ ILMAN LISÄTTYÄ HIIVAA!

Kurssin kesto taikinajuurien valmistamisineen on noin 1vko, tämän jälkeen voit leipoa leipiä suoraan jääkaapista itse tekemilläsi juurilla.

Kaikki tekovaiheet on demonstruoitu videolla ja niiden lisäksi kurssi sisältää selkeät kirjalliset ohjeet, voit myös ladata kurssimateriaalin PDF- muodossa ja tulostaa sen itsellesi. Kurssimateriaali / videot ja kirjalliset ohjeet ovat käytössäsi 3kk ostohetkestä.

TARVITSET AINOASTAAN TARKAN VAA’AN JA TAIKINA / YLEISKONEEN, SEKÄ TARVITTAVAT RAAKA-AINEET.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää voit lähettää myös kysymyksiä suoraan kurssiportaalista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kurssillemme ja antoisia juurileivontahetkiä leipiemme parissa!

Erityisesti juureen leivottu teff-tattarileipä ja kauraleipä vaatii onnistuakseen omat niksinsä. Mukaan tulee molempien juurten hoito- sekä leivänvalmistusohjeet.

Hinta

Kurssit sisältävät, kurssien mukaiset leipien valmistusohjeet. Mukana myös taikinajuurten valmistus ja hoito-ohjeet.


Nyt Tutustumistarjous hintaan 49€ sis. alv. 24%
Tervetuloa kurssillemme!

Osta kurssi:

Verkkomaksulla         Luottokortilla

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

"Kun leivän leipoo ajan kanssa, siihen ei ole mitään lisättävää."

Seuraa meitä facebookissa!


Tilaa uutiskirjeemme

KIITOS, uutiskirjeen tilaamisesta!

Jos haluat peruttaa uutiskirjeen lähetä peruutus viesti,
1. Osoitteeseen: info@taysjyva-gourmet.fi
2. Otsikolla: "Peruuta uutiskirje"
Tilaa