Käyttöehdot

Checkout -palvelun maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n tuottama jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelun maksuehdoista voit lukea lisää täältä Checkout -palvelun maksuehdot.


Yrityksen ”Täysjyvä-Gourmet Oy” tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava:

Karin Autio, karin.autio(at)täysjyvä-gourmet.fi, +358 405615686, Tyrskyvuori 2E 73, 02320 Espoo


Käsittelyjen tarkoitukset:

Yritys harjoittaa suoramarkkinointia sähköpostitse ja Facebook-mainonnan avulla. Kohderyhmäyritysten ja -yhdistysten sähköposti osoitteet on kerätty itse netistä excell-taulukkoon, joka on kopioitu kovalevylle sekä muistitikulle ja Mailchimp ohjelmaan. Yksityisten henkilöiden sähköpostiosoitteet ja nimet on saatu asiakkuuksien kautta (Camwire, verkkokurssin ostajat, Digital Booker, lähikurssin ostajat). Muut rekisterissä olevat yksityishenkilöt ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisesti uutiskirjeemme tilaajiksi. Jokaisesta uutiskirjeen tilaajasta on paperitallenne. Lähetämme uutiskirjeet asiakkaillemme Mailchimp ohjelman kautta ja käytämme LeadPage ohjelmaa Facebook-mainoksien tekoon. Jokaisella Uutiskirjeen saajalla on mahdollisuus halutessaan poistua listalta. Listalta poistuneet henkilötiedot poistetaan mailchimpistä ja excel-taulukosta. Emme käytä henkilötietoja muuhun, kun uutiskirjeen lähettämiseen. Yrityksemme palveluksessa ei ole palkattua henkilökuntaa.


Ryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai luovutetaan:

Emme luovuta suoramarkkinointiin liittyviä henkilötietoja ulkopuolisille. Ainoastaan kurssin ostaneista menevät tiedot pankkiyhteyksien kautta tilitoimisto Edelmira Oy:lle, joka hoitaa yrityksemme tilejä.

Tietojen säilytysajat:

Olemme aloittaneet henkilötietojen keräämisen vuonna 2017, jolloin aloitimme kurssiliiketoiminnan. Poistamme suoramarkkinointiin liittyviä tietoja henkilöiden, yritysten ja yhdistysten niin halutessa.

Kuvaus teknisistä ja organisatorisista turvatoimista:

- Pidämme tietosuojasovellutukset ajan tasalla
- Asennamme viimeisimmät päivitykset koneisiimme
- Käytämme luotettavia palveluja